Food for Body & Mind: omdat je bent wat je eet


In samenwerking met:  Joséfien Bouwmeister: culinair specialist en voedingsdeskundige

Gelukkig krijgen het belang van een volwaardige voeding en de gezondheid bevorderende eigenschappen van micronutriënten, zoals vitaminen, mineralen, sporenelementen en andere levensverlengende substanties, steeds meer aandacht. Door een optimale en gezonde voeding, eventueel aangevuld met extra suppletie, kunnen we niet alleen ziektes voorkomen maar in vele gevallen ook ziektes genezen. In veel gevallen kan dit doel bereikt worden zonder dure medicamenten en operaties. Optimale voeding, doet onze lichamelijke en geestelijke weerstand stijgen zorgt voor een beter uiterlijk en het juiste gewicht en bevordert een langer en vooral een gezonder leven.

DEZE WORKSHOP IS BEDOELD OM JOU TE LEREN HOE JE:

Een gezond, slank en vitaal lichaam krijgt
Mentale prestaties, stemming en concentratievermogen
kunt verbeteren
Overtollige kilo’s kwijtraakt
Meer energie krijgt
Je weerstand verbetert
Een betere huid, haar, nagels en uiterlijk krijgt
Een betere nachtrust hebt 
Je gezondheid verbetert en je levensduur verlengt
Het verouderingsproces vertraagt
Ziekten als hart en vaatziekten, diabetes en depressies kunt
voorkomen
De weg vindt naar een betere levensstijl 

  De succesformule voor dit alles ligt verscholen in dat wat je eet. Je zult versteld staan wat je kunt bereiken met de informatie die je deze dag zult ontvangen. Je leert welke invloed voeding op jouw lichaam heeft en welke invloed een gezond innerlijk op jouw uiterlijk heeft. Je leert welke bouwstenen jouw lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Wat je beter niet kunt eten en waarom en hoe je dit in de praktijk gaat toepassen. Kortom, een dag bedoeld als aanzet naar een nieuwe levensstijl. Ik deel graag mijn ervaring en kennis als Orthomoleculair therapeut volgens klinische PNI op deze dag met jou. José zal je laten zien, ervaren en laten proeven hoe je met jouw voeding in de praktijk aan de slag kunt. 

  Graag begroet ik je op 16 maart,

  Peggy Oerlemans-Gelsing 


  Datum: Zondag 16 maart Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur

  Locatie: La Tertulia in St. Agatha

     Een werkelijk schitterende plek in de natuur waar je direct in de ban raakt van de verfijnde eenvoud en puurheid... binnen en buiten. De ideale omgeving om geconcentreerd en in alle rust te werken, te bezinnen en te ontspannen. La Tertulia is een energieplek die inspirerend is: vergader in de stilteruimte, lunch in het atelier, of ontspan in de theetuin na een wandeling.

   Websitewww.la-tertulia.nu  LA TERTULIA Adres: De Hantert 6 5435 XB Sint Agatha

  Route

  U vind La Tertulia ongeveer 1 km. buiten Cuijk Komende van de A-73 vanuit het westen en noorden afslag nr. 4 richting Cuijk,   ga bij de 3 volgende rotondes,rechtdoor, op de t-splitsing naar rechts richting St. Agatha, Oeffelt, Boxmeer,(de Maas is nu aan uw linkerhand, de kerk ligt rechts van u),sla linksaf richting Oeffelt,Boxmeer. Dit is de Heerstraat. NIET de Odiliadijkweg richting St. Agatha opgaan!!Rijdt zo'n 500 meter over de Heerstraat (u passeert een molen rechts) precies voor de 2e wegvernauwing, slaat u linksaf een oprit in Er staat een zinken zuil met La Tertulia in het rood erop, aan het begin van de oprit. 

  Komende van de A-73 vanuit het zuiden afslag nr. 5  Oeffelt, Haps, Volg de N264 richting Oeffelt tot aan rotonde, neem de rotonde richting Cuijk. U zit nu al op de weg waaraan la Tertulia zit.(dit is de provinciale weg richting Cuijk en gaat over in de Heerstraat.) Volg de Heerstraat richting Cuijk, neem NIET de afslag richting St. Agatha. 50 Meter nadat u het bordje Cuijk bent gepasseerd, kunt u rechtsaf een lange oprit op.

   WELKOM, U BENT ER! 

  BewarenBewaren